VÅRA TJÄNSTER

Behöver du hjälp med bygglovsritningar inför kommande projekt? Vi framställer alla typer av bygglovsritningar och vi är dessutom rikstäckande. Vi erbjuder även alltid ett fast pris på våra bygglovsritningar så att du som kund ska känna dig trygg med vad du betalar för redan från början.

I de respektive projekten här nedan ser du bland annat om det är ett bygglov eller en bygganmälan som krävs för ditt projekt. Vi hjälper dig gärna med bygglovsritningarna så att du får ett godkänt bygglov och därmed kan påbörja ditt projekt.

Vi erbjuder ALLA våra tjänster till ett fast pris!

BYGGA OM OCH BYGGA NYTT

ÄNDRING UTVÄNDIGT

GARAGE OCH FÖRRÅD

BYGGA PÅ TOMTEN

ÖVRIGA HANDLINGAR

FAKTABANKEN

Har ni kollat in vår Faktabank än? Om inte, gör gärna det!

I vår Faktabank har vi samlat all tänkbar information kring bygglovsritningar och när de kan tänkas behövas. Ni hittar även svar på när ni behöver ansöka om bygglov eller bygganmälan för olika typer av projekt.

Glödlampa

VAD BEHÖVER JAG SOM KUND SKICKA IN VID MIN FÖRFRÅGAN?

Uppge gärna vilken kommun det är som gäller i din förfrågan. Skicka även gärna med enklare skisser eller bilder på dina visioner för ditt projekt. Detta för att vi ska kunna snabba på handläggningstiden så mycket om möjligt.

Vi på Boverk är med dig hela vägen och tar gärna över den större delen av bygglovsprocessen. Allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Vi tycker detta är en både rolig och spännande process att få hjälpa våra kunder med och vi är dessutom rikstäckande!

Du är varmt välkommen att ringa eller maila oss på info@boverk.se vid övriga frågor. Våra telefontider är måndag till fredag mellan 08–17.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.

Jag hjälper dig gärna!

Erik Assarsson
Projektör
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.